Výživové údaje na 100ml
- Energie
- 326kJ/78kcal
- Tuky
- 0g
- ..z toho nasycené mastné kyseliny
- 0g
- Sacharidy
- 2,9g
- ..z toho cukry
- 0,5g
- Bílkoviny
- 0,20g
- Sůl
- 0g
Suché víno tmavě rubínové barvy. Bohaté aroma třešní a černého rybízu se stopami vanilky a kokosu. Víno se středním tělem, bohaté, s jemnými tříslovinami a dlouhotrvajícím dozvukem.
Vinifikace
Hrozny se nechají macerovat za nízkých teplot (10-12°C) po dobu 12 hodin. Fermentace je prováděna za kontrolované teploty pod 28°C. Následně je víno třikrát až čtyřikrát denně přečerpáváno, k získání dobré barvy a posílení charakteru. Před dokončením fermentace jsou od vína odděleny slupky. Celý proces vede k získání výrazné a jemné chuti.
Degustace
Suché víno tmavě rubínové barvy. Bohaté aroma třešní a černého rybízu se stopami vanilky a kokosu. Víno se středním tělem, bohaté, s jemnými tříslovinami a dlouhotrvajícím dozvukem.
Ocenění
Prague Wine Trophy 2023 - Prague Gold
Prague Wine Trophy 2021 - Prague Gold
Prague Wine Trophy 2019 - Gold Medal
Prague Wine Trophy 2018 - Gold Medal
Suché víno granátově červené barvy s tmavými odstíny. Exploze kořeněného aroma (skořice, černý pepř)...
Opravdu chcete vyprázdnit košík?