Popis produktu
Vinifikace
Odstopkování a třídění hroznů, kvašení v nerezových tancích při teplotě 30-32°C s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macerace po dobu 3 týdnů, malolaktická fermentace, 30% vína zrání v dubových sudech po dobu 2-3 měsíců.
Degustace
Suché víno granátově červené barvy. Výrazná vůně se silným ovocitým aroma (černý rybíz, sušené fíky), při druhém nadechnutí se rozvíjí stopy lékořice a skořice. Víno plného těla s dobrou taninovou strukturou a dobře vyvážené, s dlouhým a příjemným dozvukem. Elegantní víno pocházející z toho nejlepšího výběru z vinic Médocu.
Ocenění
Prague Wine Trophy 2018 - Gold Medal
Prague Wine Trophy 2014 84 bodů, International Wine Challenge 2013 (United Kingdom) doporučuje, TOP 100 BORDEAUX (Germany) 2012, Japan Wine Challenge 2011 (Japan) pečeť kvality, Wine Enthusiast (USA) 2011 85 bodů , 100 Best Today's Bordeaux (Korea) 2011 zařazeno mezi TOP 100 Bordeaux