Výživové údaje na 100ml
- Energie
- 322kJ/77kcal
- Tuky
- 0g
- ..z toho nasycené mastné kyseliny
- 0g
- Sacharidy
- 2,9g
- ..z toho cukry
- 0,5g
- Bílkoviny
- 0,20g
- Sůl
- 0g
Carmenére je suché víno intenzivní fialové barvy s načernalými odlesky. Zralé, pikantní a svěží aroma ostružin a černého rybízu ve směsi s kořeněnými stopami tabáku a vanilky. Jemné sametové víno středního těla s příjemným dozvukem.
Vinifikace
Hrozny se po sklizni nechají macerovat za nízkých teplot (11°C) po dobu 12 hodin, poté probíhá fermentace v nerezových tancích za kontrolované teploty pod 28°C. Následně je víno třikrát až čtyřikrát denně přečerpáváno přes klobouk, k získání dobré barvy a posílení charakteru hroznů. Dříve než dojde k dokončení fermentace, jsou od vína odděleny slupky. Celý proces je prováděn za účelem získání výrazné ovocité a jemné chuti.
Degustace
Carmenére je suché víno intenzivní fialové barvy s načernalými odlesky. Zralé, pikantní a svěží aroma ostružin a černého rybízu ve směsi s kořeněnými stopami tabáku a vanilky. Jemné sametové víno středního těla s příjemným dozvukem.
Ocenění
Prague Wine Trophy 2023 - Prague Silver
Prague Wine Trophy 2021 - Prague Gold
Prague Wine Trophy 2019 - Gold Medal
Prague Wine Trophy 2017 - Gold Medal
Suché víno zářivé granátově červené barvy, s ovocitým aroma lesních jahod a červeného rybízu. Poté, ...
Opravdu chcete vyprázdnit košík?